Welkom op onze site

13 t/m 22 oktober 2018 hebben we een week vakantie, maak tijdig uw afspraak!

 

 

 

Welkom op de site

Ik zal ons even voorstellen:

Wij zijn Rob en Marleen Braspenning en allebei gek van paarden, wat is er nu het leukste dan van je hobby je beroep te maken?

Ons bedrijf bestaat uit:

Hoefsmederij: Rob is sinds 1993 rijksgediplomeerd hoefsmid aan de NHB in Deurne. Voor het bekappen, beslaan, corrigeren en speciaal beslag bij paarden, pony's en ezels.

Pensionstalling: voor stalling van paarden en pony's. We hebben een ruime stal met ruime boxen, poets/wasplaats, all weather tuft rijbaan van 20x50 en weidegang.

Loopstal: voor winterstalling van veulens, jaarlingen en 2 jarigen in groepsverband. De jonge paarden kunnen dag en nacht buiten en binnen.

Fotografie: voor foto's van uw paard of pony thuis of tijdens een wedstrijd. Ook voor websites en bedrijfsfotografie.

Fokkerij: zo af en toe fokken we eens een veulentje.


We hebben 2 dochters.

Carmen is een fanatieke amazone die 5x Zeeuws kampioen is geworden met de Welsh A pony Maggie (2x met dressuur en 3x met springen). Door deze prestatie heeft ze al 2x op het Nederlands kampioenschap mogen rijden. Intussen is er een grotere pony Bo, een NRPS, gekomen en ook hier is ze al 2x Zeeuws kampioen mee geworden met het springen. En ook hier 1x deelname aan het NK. Ze vindt het ook erg leuk om eventing te doen.

Sanne heeft Maggie overgenomen van haar grote zus en rijdt er lekker mee rond. Lekker door de bak scheuren vindt ze het leukst om te doen. Sanne start intussen B dressuur en heel soms BB springen.

Home