Mededelingen

02 augustus 2017Jumpin de Weel

Sanne heeft de smaak te pakken en rijdt tegenwoordig keurige proeven en is zeker stoer. Zo ook in Nisse, al waren de punten wat zuinig. Wel een mooie 5e plaats van de 10 in het ABCDE. Dus zeker trots.

28 juli 2017CK Zuid-Holland

Gezien omstandigheden helaas niet met Milamone naar de keuring in Vrouwenpolder gekund. Op het laatste moment besloten naar Rotterdam te gaan. Meloneras kon ook mee.

Meloneras liet zich niet helemaal optimaal zien, wel een mooie 1e premie en 6e van de hengsten veulens.

Milamone steelde de show met haar looks en werd 1e van de merrieveulens en reserve kampioen springveulens. Wat een geweldige ervaring. Een fantastisch gevoel om zo een rondje op het CHIO terrein te lopen.

22 juli 2017ZK outdoor

Carmen is begonnen aan haar parcoursje in het Z, maar Bo zat niet fijn in dr vel dus helaas 2x stoppen op 3. Jammer volgende keer beter.

Sanne moest een week later dressuren en reed een keurige proef. Punten hadden mss wel iets hoger verwacht. Het lag erg dicht bij mekaar, maar helaass net te kort om door te mogen. Wel een 3e plaats en een stoere amazone.

07 juni 2017Meloneras

veulen nummer 2 is geboren, een bruine hengst met heeeeele lange benen.

03 juni 2017Kijk in de Pot

Beide dames met ponys naar Bergen op Zoom geweest tijdens Pinksteren. Sanne liet hele mooie proeven zien in het L1 met dikke winstpunten, helaas net naast de prijzen. Carmen heeft een rondje M gesprongen. Het stond dik gebouwd met mooie entourage, Bo liep een mooi rondje en moest als 1e in de barrage. Wat was het spannend, maar niemand kwam aan de tijd van Carmen en Bo. Dus een mooie 1e (vd 15) prijs met deken en ereronde.

25 mei 2017eventing Heerjansdam

Carmen heeft met Hemelvaart meegedaan aan de eventing wedstrijd in Heerjansdam. De dressuur was woensdag en Bo liep fijn. Het springen en cross was donderdag ochtend. Foutloos gesprongen. De cross begonnen ze voorzichtig, de verplichte waterdoorgang leverde veel verloren tijd op, echt jammer want er had anders meer ingezeten. Wel zonder hindernisfouten, dus superblij en eerste 2 winstpunten zijn binnen.

08 mei 2017Koningsconcours

Sanne wint 1e prijs in Kloosterzande in de L1 dressuur. met 185 en 182,5 gaat ze als een speer.

Carmen heeft met de kur op muziek een mooi dekje gewonnen. Blije kids.

08 mei 2017wedstrijden

Na een leuk uitstapje met de dames naar Hoogerheide hebben ze weer wat puntjes erbij.

» Lees het volledige bericht

08 mei 2017Milamone

Het eerste  veulentje is geboren. Een merrie van Grandorado uit Ezimone.

20 februari 2017Eventing

King gestart op indoor Eventing

» Lees het volledige bericht